ENG   -   NED  
    HOME   -   PRODUCTEN   -   CONTACT  
 
 


SOLAR BOILER SYSTEMEN

SOLAR HOME SYSTEMEN

SOLAR ZWEMBAD POMP

SOLAR LED & STRAAT VERLICHTING

 
 SOLAR BOILER SYSTEMEN


De zon wordt steeds vaker aangesproken als het gaat om het leveren van duurzame energie.

Vooruitlopend op het vaststellen van de nieuwe bouwvoorschriften BES-eilanden is het raadzaam om in het kader van een “groen” Bonaire te beginnen met het installeren van een zonne-boiler.

Werking van de zonne-boiler:
De opslagtank bestaande uit koperen pijpen met een speciale coating absorbeerd de instraling van de zon en verwarmt het water. Het reservoir is zeer goed geďsoleerd met gesloten celfoam en een folie en gehard glas om de warmte vast te houden.

Door de speciale manier waarop de pijpen aan elkaar gelast zijn wordt altijd heet water geleverd en blijft het koude aanvullende water onderin.
De boiler wordt rechtstreeks op de koud water leiding aangesloten en vult automatisch bij gebruik van warm water weer aan door de druk van het water in de leiding.

Voordelen voor de gebruiker:
De zonne-boilers verlagen uw jaarlijkse energieverbruik met 50 tot 90%, energieverbruik van een boiler is gemiddeld 20-40% van het totale verbruik, alleen een airco verbruikt meer. Dit geldt voor een gemiddeld gezin van 2 –4 personen, grotere gezinnen zullen nog meer besparen.

Getest en gecertificeerd door Florida Solar Energy Center
10 jaar garantie (zie TCT garantie voorwaarden)
30 jaar desing life


Nieuwsgierig geworden naar uw mogelijkheden?? Vraag advies op maat en verdien uw investering zo snel mogelijk terug.

Wees zuinig op het klimaat als het om energie gaat!